Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Uusi 40 vuotisjuhlamalli hankinta / menetys

Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Uusi 40 vuotisjuhlamalli hankinta / menetys Empty Uusi 40 vuotisjuhlamalli hankinta / menetys lähetetty To Joulu 03 2015, 11:12

Poola


Meidän perheen pää ”Auppi” saatiin taas onnellisen iloiseksi, kun hän pitkän harkinnan jälkeen hankki uuden moottoripyörän! Hei hei, älkää vielä onnitelko ja innostuko liikaa, lueppa ensin loppuun  Nauraa  Kyseessä ei ole mikä tahansa pyörä, vaan Honda Gold Wing 1800, 40-vuotis juhlavuoden malli. Erikoisvärityksellä; musta-punainen, hopea raidalla. Tuota mallia, kun montaa ei tulisi maailmassa olemaan, tämä konkretisoitui nyt jälkeenpäin ihan kunnolla, kun vastaavaa ei ole löytynyt Euroopan varastosta eikä tehtaalta, näyttää siltä että tämä oli viimeinen myynnissä ollut juhlamalli. Pyörä piti säilyttää Bike World Raision -liikkeessä ja kasata vasta maaliskuussa, jotta uusi ajokausi päästäisin aloittamaan kuolaamattomalla pyörällä. Tuli kuitenkin marraskuu ja perjantai 13. päivä kun liikkeestä soitetaan ja ilmoitetaan että pyörä on VARASTETTU … siis … VARASTETTU. Ammattilaiset asialla umpikuorma-auto takalaitanostimella pumppukärryllä kyytiin ja menoksi, olivat kiireessä jättäneet radiopuhelimen lastauslaiturille, josta saadaan dna, tämä johtaa ehkä johonkin henkilöön mutta todennäköisesti pyörää ei näillä tiedoilla saada takaisin. Juhlamallin pyörät 2.12.-15 saadulla tiedolla on myyty loppuun. Liikkeestä ei ole viety mitään muuta kuin tämä kyseinen paketissa oleva pyörä. Pyörä on helppo tunnistaa 40 -juhlavuoden mallista, runkonumero on oikealla tankin alla rungossa JH2SC68AIFK300120, tämä numero on helppo muistaa kun viimeiset numerot on 300120. Jos tällä runkonumerolla tai peitetyllä runkonumerolla varustetun pyörän löydät, ota kuva muistoksi rekisteristä ja ilmoitathan asiasta poliisille.
Eiköhän tämä perjantai 13. päivä tulla meidän perheessä muistamaan ikuisesti  Hymyile

2Uusi 40 vuotisjuhlamalli hankinta / menetys Empty taju lähetetty La Helmi 13 2016, 19:50

taju


Onko pyörästä kuulunut mitään ?

3Uusi 40 vuotisjuhlamalli hankinta / menetys Empty Vs: Uusi 40 vuotisjuhlamalli hankinta / menetys lähetetty Ti Helmi 16 2016, 10:17

Poola


Pyörästä ei ole kuulunut mitään, on kadoksissa ja todennäköisesti pysyykin jos on lähtenyt ulkomaille. 
Varkaiden jättämästä radiopuhelimesta on onnistuttu saamaan dna tunniste, mutta tätä tunnistetta ei ole löytynyt rekistereistä toistaiseksi.
Wingin rungon numeron loppuosa on helppo muistaa 300120. Tarkoituksemme on mennä Valko-Venäjän, Puolan ja Latvian treffeille, täällä on pieni mahdollisuus törmätä tähän Wingiin mutta tunnistaako sitä on eri asia kun numero muutettu tai peitetty. 
Eilisessä 15.2. Iltasanomissa oli juttua varaskoplasta josta löytynyt 16 varastettua moottoripyörää, nämä henkilöt todennäköisesti ei ole olleet asialla, kun ovat ehkä olleet tapahtuman aikaan pidätettynä 16 henkilöä.
Wingin myyjä ei ole löytänyt vastaavaa pyörää tilalle, kaikki juhlavuoden mallit on myyty. t. Auppi

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa