Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Miksi kerhon sivut ovat salaisia ?

Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Miksi kerhon sivut ovat salaisia ? Empty Miksi kerhon sivut ovat salaisia ? lähetetty Pe Loka 13 2017, 14:03

Ei jäsen


Vierailija
Kysymys täältä jäsenistöön kuulumattomalta, että miksi kerhon sivustot ovat sujettu kerhoon kuulumattomilta, vai onko sisäsivuilla salaista tietoa ja keskustelua, mikä ei ole tarkoitettu ulkopuolisille ?
Kysymykseni onkin, että miksei sivuja voitaisi pitää avoinna kaikille kiinostuneille luettaviksi, voisihan kommentointi ja keskusteluun osallistuminen sen sijaan olla jäsenyyden vaativaa.
En tiedä, mutta voisihan olla, että tällätavo8n nekin GW:n omistavat mutta kerhoon kuulumattomat saattaisivat innostua liittymään aktiivijäseniksi?


2Miksi kerhon sivut ovat salaisia ? Empty Vs: Miksi kerhon sivut ovat salaisia ? lähetetty Pe Loka 13 2017, 22:55

mikatiainen


Joskus aikanaan tehtiin päätös, että sivut eivät ole avoinna kuin kirjautuneille kerhon jäsenille. Perusteluna oli häiriköinti sivuilla, herättäväthän nämä pyörämme tietyissä piireissä myös ärsyyntymistä ja mikäpäs sen mukavampaa kuin lauantai-illan pöhnässä purkaa mielipahaansa sitten sivustollamme. Päätös rajoitetusta pääsystä sivustoille on osoittautunut onnistuneeksi. Jäsenmaksun maksamalla sivustoille pääsee ja saahan maksulla muutakin etuisuuksia.

3Miksi kerhon sivut ovat salaisia ? Empty Vs: Miksi kerhon sivut ovat salaisia ? lähetetty La Loka 14 2017, 17:18

Nowiisi


Nyt syksyllä kerhoon liittyneenä voin kertoa, että ei täällä ole mitään salaista tietoa, tai edes kovin vilkasta keskustelua. Mutta ihan hyvin myös julkisen keskustelun puolella saa apuja ja neuvoja, kun niitä kysyy. Sen kesällä huomasin. 
Myös huomasin tuon, kun ensimmäistä kesääni Gold Wingillä ajelin, että enemmän tämä pyörä näyttää keräävän ärsyyntymistä, ainakin autoilijoissa, kuin vanha Kawan geeteeärräni. Takarenkaan tuntumassa roikkujia ja vihaisia ohituksia oli jonkin verran enemmän....??  kummastelee

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa